Eva Jiménez


Enamorada de les muntanyes, la meditació a la natura i els banys freds al Pirineu.

Professora de ioga acreditada per la Generalitat de Catalunya i diplomada per diferents escoles internacionals, amb més de 15 anys d'experiència en classes, grups de retirs i tantra.

En el 2005 vaig viatjar a l'Índia on vaig viure 2 anys amb un mestre de tantra yoga, per després continuar investigant diferents estils com Iyengar, dinàmic, vinyasa i restauratiu.

L'interès per la meditació em va portar al Nepal fent una estada de 3 anys per aprofundir en l'estudi i l'experiència d'aquesta pràctica amb diferents mestres de meditació, tantra, zen i vipassana, i fent llargs retirs de silenci.

Visc en un entorn de muntanyes i el 2018 vaig començar a fer banys al riu durant tot l'any, especialment els messos d'hivern on tenim la sort de gaudir de la neu i el gel.

M'agrada molt la cura de persones d'una manera integral i soc diplomada en quiromassatge i massatge terapèutic.

A més a més, he fet diferents formacions i acompanyaments de final de vida.


Araní Cardoso


Practicant de ioga des de fa 20 anys. Formada en iengar, ashtanga, vinyasa, nidra, dansa i biomecànica aplicada al ioga. 

En els anys d'experiència com a professora, m'he enfocat en la pràctica personalitzada. Escoltant i donant resposta a allò que cada cos i en cada moment, un necessita. Per això em sento molt còmoda treballant en grups petits i personalitzats. 

La meva pràctica habitual està enfocada al tantra (pranayama, meditació, tandava...).

 Sempre que puc, prefereixo practicar a la natura, on puc palpar, respirar, escoltar...  Sentir l'energia de la vida que m'envolta.


Ferran Jordà


Un altre enamorat de les muntanyes i d'aquest racó del Pirineu.

Físic, fotògraf, músic, melòman, amant de la natura, inquiet... i sempre amb molts temes de que parlar.

Conec cada racó d'aquest racó de mon... llocs increïbles i màgics, allà on no arriba ningú. El bosc, el riu, l'alta muntanya i les altres muntanyes.

Ens trobarem! Benvinguts a casa!