Experiències amb el ioga

Testimonis de Ioga Pirineus

El cos ha tornat, però la ment segueix allà, a Queralbs. Meditant, practicant ioga, caminant per les muntanyes, banyant-nos en aigua freda, gaudint de l'amabilitat de l'Eva i del Ferran (i del Torb!), menjant, parlant, compartint...
Si hi ha coses que s'han de fer un cop a la vida, fer un retir, amb yoga Pirineus, n'és una. Tot tant proper i natural que fa que t'hi vulguis quedar. Gràcies per fer d'aquesta experiència un magnific record i un pas cap a una manera de viure una mica diferent.

Jordi Camanyes

Ressenya de Google

Hem estat un cap de setmana en el retir de Queralbs i hem tingut la sort de conèixer l Eva. Ioga i Meditació guiada amb diferents tècniques, tot tractat amb molt de carinyo i ademes amb la gran ventatge de que està fet a mida, on sents total llibertat per com et sents a cada moment. Repetire segur. Moltes gràcies per el vostre carinyo Eva i Ferran tots dos fan una gran feina.

Gemma Llull

Montcada i Reixac

El retir meditatiu amb l'Eva ha estat una experiència de calma i harmonia, meditant, fent caminades per la natura, relaxant la ment i l'esperit. Un paréntesis totalment recomanable per retrobar-se i donar-te un respir i prendre distancia dels problemes i maldecaps quotidians! L'acollida per part de l'Eva i el Ferran fantastica, i el lloc, en plena natura, fan de l'estada un autentic regal. Moltes gracies Eva i Ferran!!!

Pilar Fontan

Ripoll

He pasado unos días increíbles envuelta en una naturaleza salvaje, en lugares mágicos y en esas aguas frías de la montaña que te fortalecen y llenan de energía. Contemplación, paseos, meditación y conexión con lo sagrado. Todo fluye de la mano de Eva que te reconduce hacia ese estado de no mente, quietud y confianza.

María Icaza

Madrid

Amb el ioga conec més que mai el meu cos i ment, sentint mes força mental i física. Gràcies Eva per la teva paciència i gratitud.

Dolores Rama

Ribes de Freser

Tinc clar que és l'alumne qui tria el mestre, jo vaig tenir la sort de poder triar a l'Eva i gràcies a ella estic fent la formació de professora de ioga, per poder créixer dia a dia. El ioga és un estil de vida que t'ensenya a viure el present amb consciència plena.

Olga Tipiana

Sant Vicenç de Torelló

Seure sense jutjar, observar el que m'envolta, fusionar-me amb la natura i deixar fluir els pensaments sense aferrar-me a ells... això és el que he sentit al meditar amb vosaltres. Gràcies a la constància, hàbits, al treball físic i mental tots podem aconseguir aquesta visió encara que sigui només durant petits instants.

Yasmin Ros

Ribes de Freser

Magnific taller de Tantra amb l'Eva. Espai molt cuidat , ens hem sentit en plena confiança i com a casa. Un espai protegit x qualsevol Moltes gràcies!

Jordi Zoroa

Barcelona

L'experiència del retir detox ha estat realment positiva, enriquidora i relaxant. La boníssima situació de can Jordà, el seu entorn privilegiat al mig del Pirineu i la teva professionalitat, m'han fet gaudir d'aquesta, per a mi, nova experiència d'una manera plena i satisfactòria, i exigent a la vegada amb el meu cos i la meva ment, tot deixant una empremta que dia a dia procuraré treballar i mantenir, per mica en mica acabar aconseguint l'equilibri que molt de temps he estat buscant. Moltes gràcies a tu Eva, a en Ferran i als companys de retir.

Isabel Rifà

Torelló