Massatge tàntric

Massatge tàntric

El massatge tàntric ens facilita l'equilibri del cos, ment i emocions, fent servir el tacte i el plaer com a teràpia.

Podríem dir que és un massatge eròtic, que té com a finalitat el silenci mental i l'estat meditatiu i que no ha d'estar relacionat directament amb el massatge als genitals o amb l'orgasme encara que no ho exclou.

La base de la pràctica és l'atenció a la respiració i a les sensacions corporals, la parella intenta estar plenament conscient del moment present, sentint total llibertat en la manera de ser tocat o de tocar a l'altre, per uns instants es deixen de banda les tècniques o el que la ment diu que s'ha de fer i es connecta amb la intuïció que et facilita la comunicació profunda amb l'altre des del silenci i la plenitud.

A mesura que l'estat de calma mental és més profund, podem reconèixer i alliberar els patrons sexuals o de pensament que ens limiten i sanar les emocions d'una manera conscient i en total llibertat.

Quan connectes amb el teu interior i el de la teva parella i us guia el silenci, la calma i l'amor tot està permès, desapareixen els límits i els condicionaments assolint la llibertat i la felicitat plena.

fes-nos saber si vols mes informació.

WhatsApp: 627 583 797